When cooking becomes an obsession…

Рецепти за червень, 2020

Перевернутий пиріг з черешнями

29 червня 2020 р.
Карамельно-мигдалевий перевернутий пиріг з черешнями. Якщо до цього Ви не сприймали черешню у випічці, в цьому пирозі вона Вас точно вразить.

Канапка "Цезар" з куркою

26 червня 2020 р.
Проста канапка по мотивах славетного салату "Цезар" з куркою, лиш в канапці. Хрусткий салат, інтенсивний характерний соус та соковита курка.

Канапка "Ростбіф тоннато"

24 червня 2020 р.
Канапка по мотивах відомої італійської страви "Вітелло Тоннато", тобто телятиною під соусом з тунцем. Тут ростбіф і багатий соус з тунцем знизу й від цього це не менш смачно!

Канапка "Капрезе"

22 червня 2020 р.
Літня канапка по мотивах усім відомого італійського салату "Капрезе" з помідорами, моцареллою та базиліком. Просто, але як смачно!

Коктейль "Французький 75" (French 75)

19 червня 2020 р.
Цікавий, дуже літній коктейль, на основі ігристого вина брют, джину та лимонного сиропу. Просто у приготуванні й не банально.

Коктейль "Палома"

17 червня 2020 р.
Мексиканська класика, простий і дуже смачний та освіжаючий коктейль "Палома" або ж "голубка" з грейпфрутового соку та текіли.

Літній винний коктейль

15 червня 2020 р.
Дуже легкий приємний коктейль на основі десертного білого вина, лимонного соку та тоніку з ненав'язливим ароматом м'яти.

Іспанська тортілья з молодою картоплею та чорізо

12 червня 2020 р.
Багатша інтерпретація іспанської тортільї, цього разу з молодої картоплі з пряною ковбасою чорізо та з часником. Яскраво, просто в приготуванні й смачно!

Тарт татен з молодої картоплі

10 червня 2020 р.
Не солодкий, але не менш смачний, тарт татен з молодої картоплі з карамелізованою цибулею та солоним сиром. Вам таки буде чим здивувати рідних!

Салат з молодої картоплі з шинкою та корнішонами

8 червня 2020 р.
Ситний салат з вареної молодої картоплі з шинкою, маринованими огірками та зернистою гірчицею. Салат який може бути як гарніром, так і основною стравою.

Стір-фрай з огірків зі свининою

5 червня 2020 р.
Китайська класика, огірки зі свининою смажені у воці на великому вогні, що робить консистенцію та аромат страви неймовірним. Якщо нема вока, тоді потрібна просто велика сковорідка.

Огірковий салат з тахіні та йогуртом

3 червня 2020 р.
Простий та корисний салат з дуже багатим смаком, можна сказати, "мізерія" в арабському стилі. Огірки з травами з кремовою заправкою з йогурту та пасти тахіні.

Малосольні огірки в стилі кімчі

1 червня 2020 р.
Дуже пряні, швидкі, оскільки швидко ферментують, малосольні огірки в стилі корейського кімчі, з імбиром, зеленою цибулею, часником та гострим перцем.

Зараз сезон
Особистий кабінет

Тут Ви можете створити свій особистий профіль для зберігання улюблених рецептів та замовлень в інтернет-магазині.

ПРО МЕНЕ. FAQ.

Вітаю Вас!   
Мене звати Вікторія Попін. Щаслива дружина і мати, за професією юрист міжнародного права, а в душі кулінар-любитель і гурме. І це мій кулінарний сайт.   
Здійсніть кулінарну подорож зі мною! Сміливо залишайте коментарі, Ваші зауваження та запитання. З радістю відповім Всім!

Контакти.

Читати про мене >

24 жовтня 2023 р.
24 жовтня 2022 р.