When cooking becomes an obsession…

Рецепти за січень, 2020

Бріошні палички з беконом

31 січня 2020 р.
Палички, які зникають швидше ніж класичні бріоші. Цікаве і вдале поєднання: пухке масляне тісто й ароматний бекон. Чудова закуска за рецептом Мішеля Ру з книги "Випічка пікантна і солодка".

Бріош і масляне дріжджове тісто

29 січня 2020 р.
Класика жанру, масляне дріжджове тісто з якого роблять справжні французькі бріоші, за рецептом Мішеля Ру з книги "Випічка пікантна і солодка".

Пиріг з картоплею

28 січня 2020 р.
Розкішний пиріг з картоплею, ніби такий простий, а такий смачний, за рецептом Мішеля Ру з його кулінарної книги "Випічка пікантна і солодка".

Яловичий суп з овочами та заправкою з блакитним сиром

24 січня 2020 р.
Незвичайний, ситний і дуже яскравий м'ясний, яловичий суп з великою кількістю овочів та кремовою заправкою з блакитним сиром.

Паназійський яловичий суп з травами та локшиною

23 січня 2020 р.
Дуже ароматний суп в змішаному стилі кухонь країн Азії на яловичому бульйоні з локшиною, пряними травами та грибами, з можливістю зробити його, як трішки пікантним, так і геть дитячим.

Яловичий суп з манними кльоцками

22 січня 2020 р.
Наваристий яловичий суп, на овочево-м'ясному бульйону з ніжними й дуже смачними манними кльоцками. Суп, який і зігріє і подарує відчуття домашнього затишку.

Корейські суші з яловичиною (Bulgogi Gimbap)

17 січня 2020 р.
Корейська відповідь японським суші. Більш цікава, більш яскрава й однозначно більш ситна відповідь. Корейський гімбап, страва корейських пікніків. Цього разу з овочами та яловичиною.

Бульгогі з кальмарами (Osam bulgogi)

15 січня 2020 р.
Пікантні, але дуже ароматні кальмари зі свининою та овочами. Готується все в мить, з'їдається ще швидше! Корейська класика за аутентичним рецептом.

Корейський омлет на пару (Gyeran Jijim)

13 січня 2020 р.
Страва, яка в подібних версіях присутня і в японській і в китайській кухні. Це корейська версія яєчного омлету з відваром водоростей на пару. Улюблена страва корейських дітей.

Старосвітський медівник

3 січня 2020 р.
Дуже простий, старосвітський, але смачний, медівник, який є чимось середнім поміж кексом та медовим хлібом. Для багатьох він нагадає смак дитинства.

Зараз сезон
Особистий кабінет

Тут Ви можете створити свій особистий профіль для зберігання улюблених рецептів та замовлень в інтернет-магазині.

ПРО МЕНЕ. FAQ.

Вітаю Вас!   
Мене звати Вікторія Попін. Щаслива дружина і мати, за професією юрист міжнародного права, а в душі кулінар-любитель і гурме. І це мій кулінарний сайт.   
Здійсніть кулінарну подорож зі мною! Сміливо залишайте коментарі, Ваші зауваження та запитання. З радістю відповім Всім!

Контакти.

Читати про мене >

24 жовтня 2023 р.
24 жовтня 2022 р.