When cooking becomes an obsession…

Рецепти за жовтень, 2020

"Мумія" з сиру камамбер

30 жовтня 2020 р.
Ну дуже проста у приготуванні закуска, але ефектна та цікава. "Мумія" з сиру камамбер в тісті, ідеальна для моторошних посиденьок за келихом вина.

Печиво "Павучки"

28 жовтня 2020 р.
Веселе, смачне і не складне у приготуванні печиво. "Павучки" з горіхового пісочного тіста з чорним шоколадом. Однозначно це втіха для дітей!

Пиріг коваля Джека

26 жовтня 2020 р.
Смачний та ситний пиріг з м'ясом та морквою у вигляді легендарного гарбузового ліхтаря Джек О'Летертн, або ж ліхтаря коваля Джека до свята Хелловін.

Капкейки "Ювілейні"

23 жовтня 2020 р.
Пряні шоколадні капкейки з обліпиховим кремом до 10-ї річниці кулінарного сайту Picante Cooking. Солодкий смаколик у стилі Picante Cooking.

Перепілки з виноградом

21 жовтня 2020 р.
Вишукана, але не складна у приготуванні страва. Перепілки запечені з виноградом, беконом, дрібною цибулею в соусі з коньяком. Дуже по-пікантівськи:-)

Салат з печеної моркви та буряка

19 жовтня 2020 р.
Вишуканий, пісний або ж веганський, якщо хочете, салат з печеного буряка та моркви, з хрусткими хлібними крихтами, родзинками в яблучному оцті та горіховою заправкою.

Пшеничний хліб з насінням кунжуту та льону

16 жовтня 2020 р.
Незвичайний пшеничний хліб на заквасці з насінням кунжуту та льону, які додають не лише неймовірний аромат хлібу, а й роблять консистенцію геть незвичайною.

Гречаний хліб

14 жовтня 2020 р.
Дуже виразний смаком хліб на змішаному борошні, пшеничному та гречаному. Він довго залишається свіжим й має чарівний гречаний аромат.

Млинарський хліб (Millers loaf)

12 жовтня 2020 р.
Смачний, цікавий хліб зі змішаного борошна на заквасці. Європейська класика, хліб млинарів, що дає можливість використати рештки не проданого борошна.

Грушевий пиріг з журавлиною

9 жовтня 2020 р.
Незвичайний, дуже цікавий пиріг на солодкому пісочному тісті з ніжними грушами та яскравою журавлиною, що ідеально доповнює пиріг та додає барв смаку.

Високий пиріг з камамбером, грибами та шинкою

7 жовтня 2020 р.
Ситний, високий пиріг в англійському стилі з французьким наповненням, з тістом на смальці й начинкою з картоплі, сиру камамбер, печериць та шинки.

Яблучний пиріг з пудингом

5 жовтня 2020 р.
Яблучний пиріг з простих інгредієнтів, на сирному тісті з молочним пудингом з ароматом мигдалю. Вишукано і дуже смачно!

Пиріжки з яблуками та хрусткою горіховою посипкою

2 жовтня 2020 р.
Не складні у приготуванні, здобні пиріжки з томленими яблуками з хрусткою горіховою посипкою зверху. Проста смакота для усієї сім'ї.

Зараз сезон
Особистий кабінет

Тут Ви можете створити свій особистий профіль для зберігання улюблених рецептів та замовлень в інтернет-магазині.

ПРО МЕНЕ. FAQ.

Вітаю Вас!   
Мене звати Вікторія Попін. Щаслива дружина і мати, за професією юрист міжнародного права, а в душі кулінар-любитель і гурме. І це мій кулінарний сайт.   
Здійсніть кулінарну подорож зі мною! Сміливо залишайте коментарі, Ваші зауваження та запитання. З радістю відповім Всім!

Контакти.

Читати про мене >

24 жовтня 2023 р.
24 жовтня 2022 р.