When cooking becomes an obsession…

Рецепти за листопад, 2019

Шоколадно-горіхові батончики

29 листопада 2019 р.
Розкішні, дуже багаті, домашні батончики на пісочній основі з корицею, з великою кількістю горіхів, з двома видами шоколаду.

"Ковбаска" з інжиру з волоськими горіхами

27 листопада 2019 р.
Ще один смачний подарунок з кухні, "ковбаска" з інжиру з волоськими горіхами, мигдалем та курагою. Неймовірний додаток до сирів та паштетів.

Цибуля в бальзамічному маринаді

26 листопада 2019 р.
Дрібна цибуля маринована в маринаді з винним та бальзамічним оцтом з базиліком. Це фантастично смачний додаток до паштетів, сирів чи для розкішних канапе.

Паштет з сухофруктами

22 листопада 2019 р.
М'ясний паштет з сухофруктами та прянощами, дуже ніжний, насичений смаком, для всіх любителів старопольської кухні.

Соковита індичка з яблуками та розмарином

20 листопада 2019 р.
Рум'яна соковита індичка відмочена у соляному розчині з яблуками, прянощами та розмарином й запечена до апетитної, хрусткої, золотистої шкірочки.

Пряна грудинка в цибулинні

18 листопада 2019 р.
Грудинка в цибулинні, - це страва яку всі знають, лиш в моїй інтерпретації, пряній, більш святковій і безперечно смачній.

Крем-брюле з фуа-грою

15 листопада 2019 р.
Не солодка версія крем-брюле, такий собі ресторанний, святковий ф'южн, крем-брюле з фуа-грою. Закуска до особливо святкового столу, для справжніх гурманів.

Масло з фуа-грою

13 листопада 2019 р.
Ніжне масло, яке є дечим середнім між маслом, паштетом та помазанкою. Вершкове масло збите з маринованою в прянощах та вареною на водяній бані фуа-гра. Просто королівська насолода.

Паштет-суфле з фуа-гри та курячої печінки

11 листопада 2019 р.
Напевно найніжніший паштет який доводилось мені куштувати. Паштет з фуа-гри та курячою печінкою, кремовий, з таким зухвалим смаком, який, в поєднанні зі святковими додатками, неможливо забути.

Торт "Сова"

8 листопада 2019 р.
Тематичний шоколадний торт "Сова", з масляно-заварним та шоколадним кремом, мандариновим пюре та гранатом. Торт випікається та збирається, без спеціальних форм.

Багатий маковий пиріг на пісочному тісті (Makowiec na kruchym cieście)

6 листопада 2019 р.
Дуже ароматний маковий пиріг на пісочному тісті, з багатою маковою начинкою з яблуками, сухофруктами та горіхами. В стилі польської різдвяної класики.

Мусовий торт з маракуєю та манго

4 листопада 2019 р.
Мусовий торт на маковому бісквіті, з манговим желе, кремю з білого шоколаду та невагомого мусу з маракуєю. Екзотичний, яскравий, не складний у приготуванні торт.

Німецький маковий пиріг

1 листопада 2019 р.
Незвичайний німецький маковий пиріг на кексовій основі з хрусткою посипкою зверху, зі щедрою маковою начинкою з додаванням манного пудингу та родзинок.

Зараз сезон
Особистий кабінет

Тут Ви можете створити свій особистий профіль для зберігання улюблених рецептів та замовлень в інтернет-магазині.

ПРО МЕНЕ. FAQ.

Вітаю Вас!   
Мене звати Вікторія Попін. Щаслива дружина і мати, за професією юрист міжнародного права, а в душі кулінар-любитель і гурме. І це мій кулінарний сайт.   
Здійсніть кулінарну подорож зі мною! Сміливо залишайте коментарі, Ваші зауваження та запитання. З радістю відповім Всім!

Контакти.

Читати про мене >

24 жовтня 2023 р.
24 жовтня 2022 р.