When cooking becomes an obsession…

CHEESE!!! ;)

2 листопада 2019 р.

CHEESE!!! ;) - 1

Cheese! Посміхніться, але не того, що вас знімають, а тому, що десь у світі здійснилася мрія сиромана – ресторан з сирним конвеєром! Так, на лондонському ринку Seven Dials, що у Ковент Гардені, з’явився перший у світі ресторан з конвеєрною стрічкою для сиру.

У закладі Pick&Cheese гості розташовуються біля 40 метрової конвеєрної стрічки, по якій, без упину, рухаються тарілки з 25-ма сортами британського сиру з найрізноманітнішими додатками, як-то фруктові джеми, цукати, горіхове праліне чи лимонне безе. До сирів також пропонуються різноманітні вина. Всі тарілки на конвеєрі накриті кольоровими ковпаками, саме за обраним кольором і визначається ціна обраних делікатесів, та проводиться розрахунок.

Всі сири винятково британські, такі як Чеддер, Йоркширський Пекоріно, Корнуольська Гауда та ін. Як кажуть самі засновники ресторану: “Ми хочемо, щоб усі стали частиною нашої британської сирної революції”.

https://www.thecheesebar.com/seven-dials/

Зараз сезон
Особистий кабінет

Тут Ви можете створити свій особистий профіль для зберігання улюблених рецептів та замовлень в інтернет-магазині.

ПРО МЕНЕ. FAQ.

Вітаю Вас!   
Мене звати Вікторія Попін. Щаслива дружина і мати, за професією юрист міжнародного права, а в душі кулінар-любитель і гурме. І це мій кулінарний сайт.   
Здійсніть кулінарну подорож зі мною! Сміливо залишайте коментарі, Ваші зауваження та запитання. З радістю відповім Всім!

Контакти.

Читати про мене >

24 жовтня 2023 р.
24 жовтня 2022 р.